EN UA
@

Відбулось засідання Наглядової ради Української школи урядування

14 грудня 2020
Відбулось засідання Наглядової ради Української школи урядування

11 грудня 2020 р. відбулось засідання Наглядової ради Української школи урядування (УШУ), участь в якому взяв член Наглядової ради, директор ІПК Родіон Колишко.

Серед основних питань, що виносились на засідання, були затвердження регламенту Наглядової ради, Звіт Української школи урядування про результати виконання державного замовлення у 2020  році та Презентація проєкту Стратегії розвитку Української школи урядування.

Розглядаючи проект Стратегії розвитку Української школи урядування Родіон Колишко підкреслив, що УШУ має бути не лише сучасним центром оцінювання досягнутих знань та компетентностей державних службовців та працівників системи органів місцевого самоврядування. «УШУ має зберегти та розвинути свою унікальну рису бути сучасним центром знань, реальною альтернативою багатьом приватним і державним тренінговим структурам в контексті оволодіння сучасними знаннями і компетентностями, якими мають володіти державні службовці», зазначив Родіон Колишко.

Довідково: Українська школа урядування (УШУ) є державним закладом післядипломної освіти, що належить до сфери управління НАДС, та невід’ємною складовою системи професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування.