EN UA
@

Економіка, довкілля, освіта мають стати точками зростання після ковідної кризи

07 липня 2021
Економіка, довкілля, освіта мають стати точками зростання після ковідної кризи

Економіка, довкілля, освіта мають стати точками зростання після ковідної кризи. Такого висновку дійшли члени Української сторони Платформи громадянського суспільства (УС ПГС) після проведення дослідження про вплив пандемії COVID-19 на різні сфери суспільного життя України, результати якого були презентовані 2 липня 2021 р. на засіданні "круглого столу" в рамках Міжнародної конференції з питань реформ в Україні.

Під час засідання "круглого столу" було презентовано позиційну записку  УС ПГС. Участь у заході взяли представники Уряду України (Ольга Стефанішина Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Тарас Качка заступник Міністра економіки України - Торговий представник України, Ірина Ставчук заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів з питань європейської інтеграції), Литви (Арнольдас Пранкевичус заступник Міністра закордонних справ Литви, Вальдемарас Сарапінас Посол Литви в Україні) та ЄС (Ремі Дюфло заступник Голови Представництва ЄС в Україні).

У розробленні записки брала участь робоча група 6 УС ПГС «Наука та технології, інформаційне суспільство, освіта, навчання та молодь, культура і спорт», яку очолює директор ІПК Родіон Колишко. 

 

Текст позиційної записки  українською та англійською мовами.