EN UA
@

Розпочато регіональний проект з розвитку навчання без відриву від виробництва

26 червня 2015
Розпочато регіональний проект з розвитку навчання без відриву від виробництва

23-25 червня 2015 року у м. Мінськ (Білорусь) відбулася регіональна конференція «Навчання без відриву від виробництва у сфері професійної освіти: об’єднання навичок».

Конференція стала першим заходом в рамках регіонального проекту Європейського фонду освіти (2015-2017), метою якого є сприяння розвитку та практичній реалізації навчання без відриву від виробництва в країнах Східного партнерства, Росії та Казахстану.

Навчання без відриву від виробництва є одним з пріоритетних напрямів політики професійної освіти і навчання в європейських країнах, а також все частіше розглядається як ключовий аспект реформування професійної освіти в країнах регіону та вважається важливим підходом для вирішення проблем молодіжного безробіття, підвищення привабливості та значущості професійної освіти.

Україну у  заході представляли Олексій Мірошниченко, заступник Голови Ради Федерації роботодавців України; Родіон Колишко, директор департаменту Федерації роботодавців України; а також Сергій Коваленко, начальник відділу департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки України.

Пропонуємо до Вашої уваги матеріали конференції:

Публікації:

Презентації: